Cabecera Optihelp
Cabecera Optihelp Cabecera Optihelp Cabecera Optihelp
Cabecera Optihelp

VENDA EQUIPAMENT i MATERIAL INFORMÀTIC

Distribuidor de material informàtic.

Venda d'ordinadors d'oficina, sobretaula, portàtils, servidors, impressores, pantalles, equips multifuncionals, routers, switches, etc. Genèrics i també de les principals marques del mercat. Venda de software (programes i sistemes operatius).

Material informàticNosaltres l'assessorem sobre l'equipament que millor s'ajusti a les seves necessitats.

El maquinari i el programari evolucionen ràpidament. Els costos del maquinari han baixat i pel mateix preu de fa temps ofereixen més i millors prestacions, de fet una màquina, un ordinador amb dos anys ja es podria considerar obsolet.

Els programes evolucionen, surten noves versions que cada vegada fan més coses i demanen ordinadors més potents. Si no actualitzem els programes podem no ser competitius o no tenir una eina per a donar un resultat amb la qualitat i rapidesa que requereix el moment actual. Ara tenim impressores que, a més són fax, permeten imprimir per les dues cares, imprimir en color i/o blanc i negre, moltes vegades també són escàner, es connecten a la xarxa per cable o per Wifi i, en alguns models, podem imprimir directament des d'Internet.

Perquè tot evoluciona, els sistemes, els programes, Internet, les màquines... moltes vegades el problema de canviar a un nou equipament és el desconeixement del nou sistema o dels nous programes i el seu funcionament en general.

Optihelp li ofereix amb la compra d'un ordinador
trenta minuts de formació sense cap cost addicional.

Comprant a OPTIHELP vostè gaudirà de

  • Un bon assessorament
  • Preus competitius
  • Atenció personalitzada
  • Formació
  • Un servei tècnic qualificat
  • Garantia seriosa
Pie Optihelp